Vacancies

Internships and Jobs

For more information click on the titles!

Are you curious about the Dutch film world? Do you like your work to be varied and are you a
real go-getter?
Then we are looking for you! In collaboration with the Keplerteam you will work on different
film projects in various stages: from development to post-production. As our intern you are
supporting the producers and production coordinator and can work on your own learning
goals as well.

.

.

Uploaded: 12-08-19

Are you (a little) experienced with InDesign, Illustrator and/or Photoshop and looking for a nice and flexible job in the middle of Amsterdam? Then you're in the right place with us! We're Ecorys, a research agency with focus on mobility and infrastructure. We're looking for students who would like to join our team and upgrade our research results with illustrations, infographics and more.  If you're approx. 12 hours a week available and willing to improve and share your skills, then send a mail tomick.klaassens@ecorys.com or kristien.vogel@ecorys.com. Fluent Dutch is required for this job. 

.

.

Uploaded: 25-07-19

Do you want to take a look in the fascinating world of media and its influence on people, business and policy makers?

 

Publistat is the Netherlands’ leading media monitoring company for inspiring clients like Heineken, ING or the European Parliament and many more. Publistat supports clients with media monitoring services, daily analysis and in-depth analysis of Dutch media.

 

Publistat is looking for university-students who like a relevant (side) job, which is easy to combine with studying. Check out the full text or have a look at our website for more information.

.

.

Uploaded: 25-03-19

Are you a good writer, a good communicator, a team-player and do you enjoy doing research? Do you have a creative mind, are you socially engaged and are you visually oriented? Then we need you! Message in a Photo is looking for students that want to help create a new accessible (online) platform that offers a medium for young adults to get inspired. Our mission is to create awareness about relevant social topics through visual storytelling.


We just released a little promo video, check it out: https://vimeo.com/311198723

For more information on the foundation, the (part-time) job, what it pays and what you’ll be doing, please check out our website www.miap.nl/actnow .

 

Applications close February 4th!

.

.

Uploaded: 30-01-19

Heb jij er altijd al van gedroomd om achter de schermen te werken bij de tofste televisie-uitzendingen? Heb je affiniteit met sport, monteren en/of fotoshoppen? Laat dan van je horen! Van de Olympische Spelen tot Serious Request, Argus is erbij.

Interesse? Stuur je CV + motivatie naar sven@argusproductions.tv of kijk voor meer informatie op https://argusproducties.nl/werken-bij/?lang=nl

.

.

Uploaded: 29-01-19

All-Round Stage Talent Gezocht Voor Influencer Marketing Bureau Amsterdam

Ter ondersteuning van onze Project Director zal jij op fulltime basis bezig zijn met het coördineren van lopende projecten voor onze klanten, hulp bieden bij het maken van nieuwe creatieve voorstellen, het begeleiden van influencers tijdens campagnes en shoots & algemene kantoorgerelateerde werkzaamheden. 

&.agency is een strategisch & creatief bureau aan de Amsterdamse grachten dat zich specialiseert in branded content & influencer marketing. &.agency staat voor het ontwikkelen van kwalitatieve content voor mooie merken en voor het opzetten van long-term partnerships met content creators en key opinion leaders. Tot onze klantenkring mogen wij L’Oréal, Opel, Vichy, bunq en NARS Cosmetics rekenen. Daarnaast zijn wij strategisch partner van management bureaus als SPEC en A Million Faces en adviseren wij het talent dat bij hen ondergebracht is op het gebied van creatieve samenwerkingen met merken. Voor meer info check: www.and-agency.com

Als je geïnteresseerd ben mail dan naar: hello@and-agency.com

Heb je affiniteit met film, kunst en onderwijs en wil je graag ervaring opdoen in een museum en met schoolgroepen werken? Dan is Eye op zoek naar jou!

Eye Filmmuseum is het nationale huis van de cinema, het enige museum voor de film en de kunst van het bewegend beeld in Nederland. Eye functioneert als schatbewaarder en gids voor iedereen die anders naar film wil leren kijken, zowel vanuit het verleden als het heden. 

Click to read more.

.

.

Uploaded: 19-11-18

Lunchroom Luciën’s Pancakes | Amsterdam centrum | 8-18 uur p.wk.

 

Voor onze lunchroom in hartje centrum Amsterdam zijn we op zoek naar energieke en enthousiaste bedieningsmedewerkers. Je bent gastgericht, stressbestendig, pro-actief en staat met beide benen op de grond.

Je taken lopen uiteen van bestellingen uitserveren tot bestellingen opnemen, afrekenen en bar diensten draaien. Geen dag is dus hetzelfde! Verder zorg je dat de tafels, bar en terras er schoon en aantrekkelijk uit blijven zien.
Je werktijden zijn van 10.00-18.30 of van 12.30-20.00 uur.

Ervaring in de bediening is een pré, net als Engels of een andere vreemde taal.

Interesse?

Mail dan een korte reactie met je CV naar info@luciens.nl of kom langs in onze lunchroom tussen 10.00 en 12.00 uur of na 16.00 ’s middags

.

.

Uploaded: 13-10-18

Cinefiele collega gezocht! Imagine Filmdistributie Nederland is een onafhankelijke filmdistributeur, gevestigd in Amsterdam. We brengen sinds 2012 kwaliteitsfilms uit in de bioscoop. Vanaf 1 november 2018 hebben we plek voor een medewerker Marketing & Publiciteit voor 3 dagen in de week. Interesse in een creatieve en inhoudelijke functie in de filmbranche? Lees snel verder. 

.

.

Uploaded: 24-09-18

Job: Lemming Film is één van de leading film- & televisieproducenten in Nederland. Je kent ons misschien van films als BLOED, ZWEET & TRANEN, THE LOBSTER en DIKKERTJE DAP, of van TV-series zoals HOLLANDS HOOP, ALLEEN OP DE WERELD en FENIX. We produceren films en series voor volwassenen, kinderen en families. We maken niet alleen films of tv voor de Nederlandse markt, maar coproduceren met landen over de hele wereld. Meer informatie: www.lemmingfilm.com

.

.

Uploaded: 12-09-2018

Ben jij onze nieuwe PR en marketing-hero en wil jij werken in de wondere wereld van film en TV? Dan zijn we op zoek naar jou! Bij Herrie Film & TV werken we o.a. aan de distributie, marketing en publiciteit van films en televisieprogramma’s. Daarnaast zijn we bezig met een nieuwe startup genaamd Picl. Wij zijn op zoek naar een PR-stagiair die ons ondersteunt bij opdrachten variërend van een strategisch marketingcommunicatieadvies, mediabenadering, tot het beheren van onze social media platforms. 

.

.

Uploaded: 02-08-2018

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage bij een uitgeverij in hartje Amsterdam? Meedraaien op de redactie of helpen de online marketing naar een hoger niveau te tillen? Bekijk dan onze stagevacatures! Berghauser Pont is een uitgever op juridisch gebied en brengt professionals bij elkaar. Wij bieden bestuurders, beleidsmakers en advocaten toegang tot actuele, onafhankelijke informatie via onze kennisportals, boeken en cursussen. 
Kom jij ons team versterken?

.

.

Uploaded: 31-07-2018

Test: zoeken je vrienden altijd jou op voor de beste tips over jonge makers en ontwerpers, creatieve ondernemers, de laatste technologieën, en de nieuwste initiatieven in de stad en daarbuiten? Studeer je aan een Hogeschool of Universiteit en behoort Pakhuis de Zwijger tot je favoriete plekken in Amsterdam? Solliciteer nu en word de nieuwe stagiair Creatieve Industrie!

Wij zoeken een gedreven communicatietalent! Ben jij een digital native en storyteller pur sang? Studeer jij aan een Hogeschool of Universiteit en heb jij affiniteit met inhoudelijke programma's? Sluit je dan als stagiair aan bij ons Team Marketing & Communicatie. Een prachtige plek om werkervaring op te doen en een professioneel netwerk op te bouwen. Pak deze kans en draag bij aan de promotie van de ruim 600 programma's van Pakhuis de Zwijger bij een breed en divers publiek.

BIND legt zich toe op het ontwikkelen en produceren van films, campagnes en evenementen met een duidelijke signatuur, voorkomend uit eigenzinnige keuzes op zowel creatief als thematisch vak. Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) die ons fulltime kan komen ondersteunen op ons productiekantoor. Op zoek naar een leuke en veelzijdige stage waarbij je jezelf in een fijne, informele werkomgeving kan ontwikkelen, stuur dan je motivatie en CV naar info@bindfilm.nl en wie weet kunnen we snel kennis maken! 

De tofste exposities, de mooiste muziek, de beste films… Jij bent het liefst de hele dag bezig met cultuur! Als stagiair(e) bij CJP kies jij met welke muziek- en filmfestivals, musea en theaters we samenwerken en waarover we schrijven. Kun je al je toffe culturele uitspattingen dus gewoon mee naar kantoor nemen! Vanaf september hebben wij weer plek voor een stagiair(e) Events, Redactie en Communicatie. 

Muziekgebouw aan ’t IJ is een internationaal toonaangevend podium in Amsterdam, dat uitblinkt in concerten hedendaagse muziek en concerten in daaraan gerelateerde genres klassiek, elektronisch, pop, jazz en wereldmuziek. De afdeling Marketing & Communicatie zoekt per 20 augustus 2018 een enthousiaste stagiair Marketing & Communicatie voor 36 uur per week / 6 maanden. Het gaat om een meeloop- en meewerkstage waarbij je volwaardig deel uitmaakt van het team. De stage biedt je dé mogelijkheid te kijken in de keuken van de afdeling Marketing & Communicatie bij één van de nieuwste en meest toonaangevende concertzalen van Nederland.

Op zoek naar een actieve en uitdagende stage waarbij je deel uitmaakt van een jong en enthousiast team? Wil jij jongeren bewust maken van ontwikkelingsproblematiek en zo zelf een steentje bijdragen aan een betere wereld? Dan is een stage bij Stichting Cross Your Borders iets voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar studenten die ons willen helpen bij het ontwikkelen van een super tof nieuw project en mee willen denken over hoe wij media kunnen inzetten om ontwikkelingsproblemen dichter bij de jongeren te brengen. Check www.crossyourborders.nl voor meer informatie en kom een dagje meekijken bij één van onze projecten!

Want to get more inspiration for internships? Check out StageMax as well! 

MediaMaze is dé specialist op het gebied van "zoekmachine reputatiemanagement" en "online PR" waarbij wij ervoor zorgen dat onze klanten een goede eerste indruk maken in Google. We bieden verschillende stageperioden gedurende het jaar. De stagedagen en duur zijn flexibel, je krijgt daarnaast een ruime stagevergoeding! Meer weten? Kijk op onze site.

Cinekid is een tiendaags festival op het gebied van film, televisie en digitale cultuur voor kinderen tussen de 3 en 14 jaar op het cultuurpark Westergasfabriek in Amsterdam en in ruim 35 steden door het land. Cinekid is op zoek naar verschillende stagiaires op het gebied van film, televisie en nieuwe media voor kinderen van april t/m november 2018! 

NurLimonade Media maakt reportages, korte documentaires en promotiefilmpjes voor diverse organisaties. Daarnaast geeft NurLimonade wekelijks diverse mediaworkshops. Heb jij affiniteit met kinderen en jongeren en weet je van aanpakken en zelfstandig werken? Dan is deze stage geschikt voor jou! 

College-Club organiseert boeiende avondcolleges in Amsterdam en New York City voor young professionals, met onderwerpen als ‘Google: trends en privacy' en ‘Cyber security: de nieuwe wapenwedloop’. De colleges vinden plaats in o.a. EYE, het Compagnietheater en Het Concertgebouw. Ontdek de ontwikkelingen in de wereld van business en daarbuiten, werk mee aan de uitbreiding naar NYC en vergroot je netwerk van young professionals.

 

  

 

Twee openstaande vacatures: techniek en sociale media. De vacatures bieden twee studenten de kans relevante ervaring op te doen met monteren, interviewen en beeldregie. Bij Onder Mediadoctoren krijg je de ruimte om zelfstandig te werken en volop je creativiteit te uiten, door bijvoorbeeld items te maken of interviews af te nemen. Daarnaast bouw je een netwerk op van prominente mediaonderzoekers en bekende mediamakers. Je wordt begeleid door ervaren docenten.

Ben jij of ken jij...

…iemand die praktijkervaring wil opdoen met schrijven (vrijwillig)? Bijvoorbeeld naast je opleiding of gewoon omdat schrijven je passie is. Bij Careerwise krijg je de kans om veel te leren, het is goed voor je cv en een bewezen springplank voor je carrière. Je werk krijgt een podium van ruim 35.000 lezers per maand.

Amsterdam ArenA wants to become the coolest and smartest stadium during the European Soccer Championship in 2020. We are part of the tech consortium they set up, in which we will investigate and test prototypes during live events in the stadium. Based on insights from user data and qualitative research we will look for services that improve the customer's experience and make Amsterdam ArenA the smartest stadium in the world. Interested? Got to medialabamsterdam.com/join-us 

AVROTROS made a radio drama based on the book 'The Thousand Autumns of Jacob de Zoet' by David Mitchell. You will create a VR experience as an addition to this radio drama and investigate the added value of VR for radio. Interested? Go to medialabamsterdam.com/join-us 

KLM recently designed their crew centre,  physical location where KLM cockpit- and cabin crew await their next flight. Due to a significant space reduction, the risk of congestion arises. You will design digital tools to measure and analyse behavior and create 1:1 prototypes, interventions and experiments to increase efficiency and comfort for KLM's employees. Interested? Go to medialabamsterdam.com/join-us 

Fu Works is per 1 februari 2018 op zoek naar een productie, marketing en publiciteit stagiair(e)

Ben jij op zoek naar een leuke en hele leerzame stage in de filmwereld? En wil je je interesse voor filmproductie en marketing/publiciteit graag combineren? Dan ben je bij Fu Works helemaal aan het goede adres! 
Bekijk de vacature hier https://www.fuworks.nl/vacatures 
Geïnteresseerd? Stuur dan je CV en motivatie naar rosanna@fuworks.nl

Passionate Bulkboek ontwikkelt literaire projecten en evenementen voor een jonge doelgroep. De projecten richten zich enerzijds op de vrijetijdsmarkt, anderzijds op literatuureducatie en leesontwikkeling. Stagiairs werken zelfstandig als projectassistent mee aan een project; zij ontwikkelen een programmaonderdeel, doen een onderzoek of zorgen voor de redactie van promotiemateriaal, webteksten, een handboek of andere teksten.

Passionate Bulkboek ontwikkelt literaire projecten en evenementen voor een jonge doelgroep. De projecten richten zich enerzijds op de vrijetijdsmarkt, anderzijds op literatuureducatie en leesontwikkeling. Stagiairs werken zelfstandig als projectassistent mee aan een project; zij ontwikkelen een programmaonderdeel, doen een onderzoek of zorgen voor de redactie van promotiemateriaal, webteksten, een handboek of andere teksten.

Passionate Bulkboek ontwikkelt literaire projecten en evenementen voor een jonge doelgroep. De projecten richten zich enerzijds op de vrijetijdsmarkt, anderzijds op literatuureducatie en leesontwikkeling. Stagiairs werken zelfstandig als projectassistent mee aan een project; zij ontwikkelen een programmaonderdeel, doen een onderzoek of zorgen voor de redactie van promotiemateriaal, webteksten, een handboek of andere teksten.

Het betreft een stageplaats bij Redwire Media – de eenmanszaak van mij – David

Stam. Ik heb een achtergrond in neuropsychologie en criminologie, en ik maak nu

enkele jaren video’s en films. De komende maand heb ik 5 opdrachten waarvan 1

grote opdracht, verder werk ik aan een documentaire en een documentair

dubbelportret waarvoor ik (met jou) een crowdfunding wil opzetten. Ik kan dus goed

assistentie gebruiken bij al deze activiteiten. Je kunt daarbij veel leren over

(zelfstandig) ondernemen, communicatie en marketing, video productie, drone

vliegen. Je kunt ook nog mee naar een filmfestival over fraude. Kortom; veel meer

dan bij een groot bedrijf waar ze de hele dag social media kunt doen of saaie video’s

plannen.

Amstelfilm zoekt  per 1 september 2017 een assistent sales. Het gaat om een stageplek voor 3 dagen per week, voor een periode van 6 maanden. Wil je actief meedenken over de toekomst van films, zowel in de bioscoop als online, en houd je van aanpakken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie eisen/profiel: Wij zoeken een communicatieve en zelfstandige student/afgestudeerde met een relevante studie op (minimaal) HBO niveau. Affiniteit met film is een vereiste, kennis van arthouse films is een pré.

Please reload

© Off-Screen

www.uva.nl