The Introduction Weekend

October 3, 2016

Nadat ik nog een krappe week heb mogen genieten van de brakke nasleep van HET INTRODUCTIEWEEKEND, kan ik dan toch eindelijk zeggen dat ik chronische kinkhoest heb. Hoe kinky het ook klinkt, het was het allemaal waard. Rutger heeft naar zijn ouwe doos (?) gegrepen en een legendarische Pokémon Battle opgezet. Waar water het natuurlijk won, werd de spanning opgekrikt met hoeren in de tent, handstand-twerken, kampvuren, maïsplukkers, steen-papier-schaarproblemen, BIER en vodka. Veel vodka. Waar concealer mijn persoonlijke life-saver was, grepen anderen wederom naar deze transparante keelbrander om 10 UUR in de ochtend. Heftuuug. De rest kwam de dag door met bruiner worden, appeltjes, frisbees, 5-dubbele tosti's en muziek. Er werd af en toe een donnaatje gelegd, gewoon omdat dat lekker oplucht. Ik had nog nooit worsten uit een pot gegeten, en ook nog nooit chili con carne uit een halve tractor. Ik ben even zo vrij om ook voor anderen te spreken; Duitse Lidl, we houden van je. Maar misschien houden we nog meer van Off-Screen, offnie? De grappen en Grolloos (credits niet voor mij, wie heeft deze bedacht?) zijn het atrium café nog niet uit, dus ik ben er met heel veel zin maandag weer bij. 
Liefs, Josephine

 

After enjoying my hangover for the better part of the week following THE INTRODUCTIONWEEKEND, I can finally say that I have chronic whooping cough. It might sound very kinky, but it was definitely worth it! Rutger took a big grab out of his old box (?) and orchestrated a legendary Pokemon Battle. Where water of course took the first place, the song 'hoeren in de tent' made the tension rise, handstand-twerking, bonfires, corn pickers, rock-paper-scissorissues, BEER and vodka! Lot's of vodka. Where concealer was my personal life-saver, others took once again to the vodka to solve their problems (at 10 o'clock in the MORNING!). Pretty hardcore. The rest of the day was spent getting tanned, eating apples, frisbeering and listening to music while consuming 5 story grilled cheeses. From time to time someone laid a Donna, since it's a great way to relieve the tension in your stomach. I've never had sausages out of a box before (Cough, cough), neither had I ever tasted chili con carne that was made in a canon. I think I can state this on behalf of everyone; German Lidl, we love you. But maybe we like Off-Screen even better, right? The jokes and Grolloos (This joke doesn't work in English) haven't left the Atrium cafe just yet, so I'm looking forward to being there yet again this Monday.

With kind regards, Josephine. (With special shoutout to Tidi)

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • Black Instagram Icon
Recent Posts

April 3, 2018

January 12, 2018

Please reload

© Off-Screen

www.uva.nl